top of page
eten-op-de-big-green-egg_edited.jpg

Onze partners 

thuiskok-klaas-assen.jpeg

Klaas Culinair is gespecialiseerd in het koken aan huis of op locatie van walking dinners, barbecue en thuisdiners. Een kok aan huis inhuren wordt veel gedaan tijdens familie en vrienden diners, huwelijksdiners, personeelsetentjes of bij het bereiken van een speciale leeftijd of een jubileum. 

Je bent geen dagen kwijt aan alle boodschappen en voorbereidingen. Dat is ontspannen genieten van de barbecue met al je gasten. Geen mega afwas meer na afloop, dat doen wij namelijk voor jou!

pexels-chait-goli-2031994.jpg
kok-aan-huis-envy-1-683x1024.jpeg

Wilt u dineren op het niveau van een sterrenrestaurant maar dan gewoon bij u thuis of op locatie? Met privé chef aan huis Envy is dat eenvoudiger dan u denkt. Trakteer u en uw gasten op een subliem diner of walking dinner om nooit te vergeten.

Wil je een bedrijfsfeest geven of een ander evenement? Daar komt heel wat bij kijken en kan tijdrovend zijn. De Mobiele Kok neemt je al die zorgen graag uit de handen. Wij bereiden altijd lekker vers en ambachtelijk en bezorgen al dat lekkers handig op locatie. Zowel bedrijven als particulieren, kunnen op ons beroep doen,in allerlei vormen. Of het nu gaat om een kookworkshop, biologische catering, een friet- of snackwagen, een privé-kok of een bedrijfslunch, wij staan voor jou klaar!

ruinart goed .jpeg
bottom of page