top of page
Beautiful and tasty food on a plate.jpg
thuiskok, prive chef

Onze achtergrond

Wie wij zijn?

Make it nice is opgericht door 1 van de eigenaren van Droomdiner, waar Droomdiner zich in de toekomst gaat bezighouden met de grote evenementen gaan wij van Make it nice de fine dining at home kant verzorgen.

 

Ons team

 

Een passie voor culinariteit

Make it Nice is ontstaan uit de passie van drie toegewijde fijnproevers die zowel het bereiden als het genieten van een voortreffelijk diner hoog in het vaandel hebben staan.

 

Deze liefde voor de culinaire kunst heeft ons ertoe gebracht om onze vaardigheden in de keuken verder te ontwikkelen, waarbij de één zijn carrière begon als bescheiden afwasser, terwijl de ander zich meteen aan het fornuis stortte. Met groot enthousiasme hebben wij talloze diners en feestelijke gelegenheden verzorgd, en kwamen we erachter dat de horeca voor ons veel meer betekende dan slechts een eenvoudige baan.

Voor ons draait het om plezier in de keuken én plezier aan tafel. We genieten ervan om regelmatig diners te organiseren voor onze vrienden en familie, en vanwege onze culinaire expertise, bevinden we ons al snel achter de snijplank en leiden we het hele diner. Hoewel we het geweldig vinden om anderen te verblijden met onze kookkunsten, merkten we dat we iets misten. Doordat we zo druk waren in de keuken, hadden we nauwelijks tijd om echt te praten en te genieten van het gezelschap van onze dierbaren.

Tegenwoordig bestaat ons team uit zes ervaren koks en twee sommeliers die hun sporen hebben verdiend in verschillende sterrenrestaurants. Met een uitgebreide wijnkennis en een onberispelijk gevoel voor gastvrijheid zorgen zij ervoor dat uw avond niet alleen gevuld is met verrukkelijke wijn & spijs combinaties, maar ook met een gezellige en ontspannen sfeer.

bottom of page