top of page
thuiskok, prive chef

Portfolio 

Volledig ontzorgd diner

Hoewel sommigen vertrouwen op de wijnadviseur bij de supermarkt die binnen 5 minuten en snelcursus wijnadviseur heeft gehad ben jij niet zo. Jij wilt graag en diner met goede, betaalbare wijn die ook nog eens enorm goed samengaat met de menukaart. Genieten wanneer een wijn goed combineert lukt jou wel, maar helaas ben jij nog geen doorgewinterde expert op het gebied van de vloeibare druif. Hoe los je dit dan op?

Gelukkig hebben wij bij Make it nice zelf veel ervaring met diners, inclusief wijn. Vele katers, zure gezichten en lege flessen verder zijn we inmiddels een stuk gevorderd. Inmiddels weten we tot in de nopjes welke wijn bij welk gerecht past. Daarnaast hebben we toegang tot een ruim assortiment door onze horeca-contacten. Hierdoor zijn we niet gebonden aan de wijnen in de supermarkt en kunnen we je helpen met het diner waar je alleen nog maar over durfde te dromen!

thuiskok, prive chef
thuiskok, prive chef
thuiskok, prive chef
thuiskok, prive chef
thuiskok, prive chef, utrecht
thuiskok, prive chef, Amsterdam
thuiskok, prive chef, rotterdam
thuiskok, prive chef, den haag
thuiskok, prive chef, zeeland
thuiskok, prive chef, eindhoven
thuiskok, prive chef, nederland

Flaneren is een prachtige hobby

Helaas zitten er wel wat extra kosten aan verbonden. Echter maakt dat jou niet zo super veel uit, het is immers een speciale gelegenheid! Jouw droomdiner bestaat uit een super luxe diner bereid met de beste ingrediënten van Nederland, opgediend met perfect matchend servies om het af te maken. Dromen kun jij enorm goed, maar nu worden je dromen ook werkelijkheid! Met de hulp van Make it nice kun jij het diner van het decennium geven aan je gasten, en dat ook nog eens allemaal gewoon aan huis! Met een enorme lach zullen jij en je vrienden terugdenken aan dit geweldige diner. Helaas zal het tot het volgende sterrendiner weer even bij dromen moet blijven… Let wel op! Hang niet te veel aan de fles wijn, straks ben je nog het beste diner van je leven vergeten! Gelukkig gelden de foto’s en video’s altijd nog als geheugensteuntje. Zorg vooral dat je geniet!

thuiskok, prive chef, haarlem
thuiskok, prive chef, noordwijk
thuiskok, prive chef, hilversum
bottom of page