top of page

We make it nice(r)

Als gepassioneerde koks hebben wij oog voor de prachtige schatten die de natuur te bieden heeft. Van de zoete druiven uit de Provence tot de verfijnde zwarte zomertruffels uit Périgord, we kunnen er geen genoeg van krijgen. Helaas gaat onze levensstijl vaak gepaard met een hoge ecologische impact, waardoor sommige van deze kostbaarheden in gevaar dreigen te komen. Daarom hebben wij ons tot doel gesteld om meer aandacht te besteden aan duurzaamheid, ook in onze eigen keuken.

Tijdens onze diners willen wij onze gasten verrassen met creatieve en unieke veganistische gerechten. Uiteraard begrijpen wij ook dat er soms behoefte is aan een goed stukje vlees. Maar zelfs hierbij kiezen wij voor een duurzame aanpak. Door samen te werken met lokale en duurzame boeren, zorgen wij ervoor dat ons vlees en onze groenten op een klimaatvriendelijke manier worden verkregen.

Wij vinden het niet alleen belangrijk om in onze eigen keuken duurzame keuzes te maken, maar ook om anderen te inspireren. Daarom zijn we recent gestart met het uitwerken van heerlijke recepten die je thuis gemakkelijk kunt bereiden. Zo kunnen we samen op een leuke, en vooral smakelijke manier, bijdragen aan een duurzamere wereld. Deze recepten zijn te vinden op onze website.

bottom of page