top of page

Jouw ultieme 21 diner 

Bij Make it Nice hebben wij ons toegespitst op het verzorgen van de meest verfijnde 21 diners. Of het nu gaat om een intieme bijeenkomst of een grandioos feest met tachtig genodigden, wij draaien onze hand er niet voor om.

Bij ons staat de jarige centraal en wij stellen dan ook graag een op maat gemaakt menu voor je samen dat geheel voldoet aan diens wensen en smaakpapillen. Vergeet vooral niet om bij het invullen van het contactformulier te vermelden dat het om een 21 diner gaat.

Het organiseren van een 21 diner vergt uiterste zorgvuldigheid en een gedegen planning. Wij willen dan ook graag enkele waardevolle tips met je delen om deze speciale avond tot een onvergetelijke ervaring te maken.

Niet alle diners zijn gelijk qua niveau of duur. Soms zijn er vele speeches of wil je het eten uitgesmeerd hebben over veel gangen. Het kan ook zijn dat je later op de avond andere plannen hebt met je gasten (of ze liever zo snel mogelijk weg wil hebben). Bij ons kun je daarom kiezen uit verschillende gangen. Meestal helpen we bij diners van 4, 5, 6 of 7 gangen, maar we staan altijd open voor andere ideeën. Dus wees gerust creatief!

Bloemen Decoraties
bottom of page