Onze menu's
Niet ieder diner is even luxe of even lang. Soms komen er veel speeches tussendoor en wil je het graag opdelen in veel gangen. Het kan ook zijn dat je later op die avond nog andere plannen hebt met de gasten (of ze zo snel mogelijk weer uit huis wil hebben). Daarom kun je bij ons kiezen uit een variërend aantal gangen. Meestal helpen wij bij diners van 4, 5, 6, of 7 gangen. Natuurlijk is het ook altijd mogelijk om dit anders te doen, dus wees vooral creatief!
4 gangenmenu luxe vanaf 95 euroÂ
Amuse:
Tartelette - gerookte geitenkaas – avocado – komkommer – dille
Voor:
Mousse van buratta - tomaat - watermeloen - gedroogde olijf - dragon fruit - basilicum olie - brick - algen
Tussen:
Op de huid gebakken Heilbot - chlorofyl - karnemelk vinaigrette - rettich - zilte groentes - lavas - crumble
Hoofd:
Hertenrugfilet – crème van bietjes – bramen – mini carot - polenta – zwarte truffel - pistache crumble - jus van 5 spycen
Dessert:
Hazelnoot cremuex – koffie crème – drop – praline – lange vingers – crumble van espresso
​
Het menu is inclusief rustiek brood en algenboter
Sterrenmenu vanaf 135 euroÂ
Amuse:
Kaviaar (Oscietra Royal) – paling – aardappel – appel – biet
Amuse:
Tartelette - gerookte geitenkaas – avocado – komkommer – dille
​
Voor:
Tartaar van langoustine – mousse van kaki – gedroogde meloen – olijf – nasi peer- mango – lavas vinaigrette
​
Tussen één:
Coquilles – aardpeer – koningsboleet – pastinaak – yuzu - schuim van Canadese kreeftenstaart
​
Tussen twee:
Gepofte knolselderij – zwarte truffels – schorseneren – zwarte knoflook – vinaigrette va karnemelk
​
Tussen drie
Wilde Tarbot - chlorofyl - salade met zilte groentes - eetbare bloemen- vinaigrette van karnemelk - groenen asperges - poeder van
gedroogde citroenmelisse - crumble van groene kruiden
​
Hoofd:
Anjou duif – crème van bietjes – bramen – polenta – gebrande pistache korst – pate van rode biet – jus van 5 spycen
​
Dessert:
Hazelnoot cremuex – koffie crème – drop – praline – lange vingers – crumble van espresso
​
Het menu is inclusief rustiek brood en algenboter
Amuses met bubbles en friandises 18,50
Ruinart champagne 750 ml. 92,50
Kaviaar Oscietra Royal Belgian 50 gram 122,50
​
Gillarduea oesters vanaf 6 stuks 32,50
​
Kaasplankje met diversen soorten buitenlandse kazen –
vijgenbrood – marmelade 16,50
​
Wijnarrangement 5 bijpassende wijnen, plus aperitief 48,50
Extra gang (keuze in overleg) 12,50
​
Kindermenu (halve porties van van het menu, of in overleg) 47,50