top of page

Onze menu's

Niet ieder diner is even luxe of even lang. Soms komen er veel speeches tussendoor en wil je het graag opdelen in veel gangen. Het kan ook zijn dat je later op die avond nog andere plannen hebt met de gasten (of ze zo snel mogelijk weer uit huis wil hebben). Daarom kun je bij ons kiezen uit een variërend aantal gangen. Meestal helpen wij bij diners van 4, 5, 6, of 7 gangen. Natuurlijk is het ook altijd mogelijk om dit anders te doen, dus wees vooral creatief!

thuiskok, prive chef

4 gangenmenu luxe vanaf  95 euro 

Amuse:

Tartelette - gerookte geitenkaas – avocado – komkommer – dille

Voor:

Mousse van buratta - tomaat - watermeloen - gedroogde olijf - dragon fruit - basilicum olie - brick - algen

Tussen:

Op de huid gebakken Heilbot - chlorofyl - karnemelk vinaigrette - rettich - zilte groentes - lavas - crumble

Hoofd:

Hertenrugfilet – crème van bietjes – bramen – mini carot - polenta – zwarte truffel - pistache crumble - jus van 5 spycen

Dessert:

Hazelnoot cremuex – koffie crème – drop – praline – lange vingers – crumble van espresso

​

Het menu is inclusief rustiek brood en algenboter

Sterrenmenu vanaf 135 euro 

Amuse:

Kaviaar (Oscietra Royal) – paling – aardappel – appel – biet

Amuse:

Tartelette - gerookte geitenkaas – avocado – komkommer – dille

​

Voor:

Tartaar van langoustine – mousse van kaki – gedroogde meloen – olijf – nasi peer- mango – lavas vinaigrette

​

Tussen één:

Coquilles – aardpeer – koningsboleet – pastinaak – yuzu - schuim van Canadese kreeftenstaart

​

Tussen twee:

Gepofte knolselderij – zwarte truffels – schorseneren – zwarte knoflook – vinaigrette va karnemelk

​

Tussen drie
Wilde Tarbot - chlorofyl - salade met zilte groentes - eetbare bloemen- vinaigrette van karnemelk - groenen asperges  - poeder van

                 gedroogde citroenmelisse - crumble van groene kruiden

​

Hoofd:

Anjou duif – crème van bietjes – bramen – polenta – gebrande pistache korst – pate van rode biet – jus van 5 spycen

​

Dessert:

Hazelnoot cremuex – koffie crème – drop – praline – lange vingers – crumble van espresso

​

Het menu is inclusief rustiek brood en algenboter

thuiskok, prive chef
thuiskok, prive chef, champagne, ruinart


Amuses met bubbles en friandises   18,50   

Ruinart champagne 750 ml.   92,50  

 

Kaviaar Oscietra Royal Belgian 50 gram   122,50

​

Gillarduea oesters vanaf 6 stuks   32,50

​

Kaasplankje met diversen soorten buitenlandse kazen –
vijgenbrood – marmelade   16,50  

​

Wijnarrangement 5 bijpassende wijnen, plus aperitief   48,50 

Extra gang (keuze in overleg)   12,50   

​

Kindermenu (halve porties van van het menu, of in overleg)   47,50  

Extra verwennerij 

bottom of page