top of page

Droomdiner 

Bij Droomdiner helpen wij iedereen die een mooi diner wil verzorgen, maar zelf niet alle tijd (of zin) heeft om dit zelf te doen. Vanaf het helpen met de planning tot het uitschenken en opdienen. Ons doel is om te zorgen dat jij als gastheer/gastvrouw kunt genieten van het diner. Jij bent immers de reden dat al jouw gasten er zijn. Gezamenlijk hebben wij meer dan 35 jaar aan horeca-ervaring en zetten dat graag in om jou het diner van jouw dromen te geven. 

thuiskok, prive chef

Een passie voor culinariteit

Droomdiner is opgericht door 3 grote liefhebbers van eten. Zowel het bereiden als het zelf genieten van een goed verzorgd diner geeft ons een lach op ons gezicht. Met die gedachten zijn wij alle drie aan de slag gegaan in de keuken. De een beginnend als afwassertje, de ander direct aan de warme kant. Met veel plezier hebben wij vele diners en etentjes verzorgd en bleek de horeca voor ons veel meer te betekenen dat een simpel baantje.

Voor ons is het belangrijkste plezier in de keuken én plezier aan tafel. Regelmatig hebben wij ook diners met onze vrienden en familie. Vanwege onze ervaring in de keuken staan we dan al snel achter de snijplank en voordat we het zelf doorhebben draaien wij het hele diner. Ondanks dat wij het heerlijk vinden om mensen blij te maken met onze kookkunsten misten wij iets. Doordat wij in de keuken druk bezig waren kwamen wij amper toe aan het praten met onze vrienden en familie, en dit terwijl wij juist voor de gezelligheid kwamen!

Onze klanten

thuiskok, prive chef
thuiskok, prive chef
thuiskok, prive chef
thuiskok, prive chef
thuiskok, prive chef
bottom of page